TRAININGCLUB AARTS

TRAININGCLUB AARTS PT

TRANSFORMEER IN 12 WEKEN

Personal trainer in IJsselstein

FIT2GO IJsselstein werkt samen met Michael Aarts PT

Fit en gezond worden kan moeilijk zijn, maar met de juiste coaches, de community en de wederzijdse verantwoordelijkheid, die je consequent helpen bij het bereiken van uw gezondheids- en fitnessdoelen, wordt het veel gemakkelijker.

Als je gefrustreerd bent en je weet niet wat je vervolgens moet doen met je gewicht en conditie dan helpen wij je zodat je nooit meer moeite zult hebben met afvallen, fit worden en je gezond te voelen.

Training Club Aarts wordt geleid door fitnessexpert Michael Aarts, die wordt beschouwd als de autoriteit om gewone mensen in de BESTE vorm van hun leven te krijgen.

Michael Aarts is naast Personal Trainer / kracht-conditietrainer opgeleid als Fysiotherapeut. Met meer dan 15 jaar als trainer te hebben gewerkt met beginners tot aan topatleten ligt zijn passie bij het coachen van mensen naar een gezonder en sterker lichaam.

Het maakt niet uit wat je huidige conditie is, Michael Aarts en zijn team laten je zien hoe je je lichaam snel kunt terugwinnen en je gezondheids- en fitness dromen kunt verwezenlijken.

ADRES
Training Club Aarts
Nijverheidsweg 15A
3401 MC IJsselstein
KvK: 81322577

Ja! Ik wil transformeren in 12 weken!

ADRES

Training Club Aarts
Nijverheidsweg 15A
3401 MC IJsselstein
KvK: 81322577

WEBSITE