GROEPSLESSEN IJSSELSTEIN

Wil je snel resultaat bereiken? Kies dan voor een combinatie van zowel individuele training als groepslessen. Kun jij jezelf moeilijk motiveren? En heb je vaak in de avond geen zin om alleen te gaan trainen? Start dan met de lessen bij FIT2GO.  En ervaar deze energieke, motiverende, uitdagende en verslavende trainingsbeleving. De tijd staat vast, vaste choreografieën, die voor iedereen te volgen zijn op opzwepende muziek samen met een groep enthousiaste mensen. Deze combinatie zorgt ervoor dat je het maximale uit jezelf haalt. Ervaar het vandaag nog zelf! Waar wacht je nu nog op??

LAAT JE INSPIREREN

De groepslessen van FIT2GO zijn er om je te inspireren, uit te dagen en het allerbeste in jezelf naar boven te halen. Bij FIT2GO staat persoonlijke aandacht centraal. Wij selecteren onze instructeurs zorgvuldig op kwalificaties, jarenlange ervaring en een uitstekende reputatie. Groepslessen van FIT2GO zijn energiek, motiverend en resultaatgericht.

HOE LANG DUURT EEN LES?

De lessen kunnen 15, 30,of 60 minuten duren. Het aanbod is groot, verschillende programma’s van conditie tot kracht lessen, maar ook Body en Mind lessen of Zumba. Wij zijn niet voor niets dé sportschool van IJsselstein! Het lesrooster is zeer uitgebreid en heeft voor ieder wat wils.

GROEPSLES AANBOD

Bekijk snel het groepsles aanbod van FIT2GO Op iedere pagina van de verschillende vormen van groepsfitness lees je meer informatie over de betreffende fitnessdiscipline:

BEKIJK HIER ONS LESROOSTER

VOORDELEN VAN GROEPSLESSEN

  • De instructeur verbetert je motivatie

  • Beter uithoudingsvermogen

  • Doelgericht

  • Geen gedoe met trainingsschema’s

  • Veel afwisseling

  • Live groepslessen met instructeur

  • Veel afwisseling

Svg+xml,%3Csvg%20xmlns%3D%27http%3A%2F%2Fwww.w3, FIT2GO sportschool IJsselstein
Svg+xml,%3Csvg%20xmlns%3D%27http%3A%2F%2Fwww.w3, FIT2GO sportschool IJsselstein

Waar wacht je nog op?

Sommige mensen zijn gek op groepslessen, anderen vinden het maar niets. Maar voor starters zijn groepslessen gewoon een keigoede leerschool. Wij hebben getracht je te overtuigen door de talrijke voordelen even op te sommen.

Proefles aanvragen