Wil je snel resultaat bereiken? Kies dan voor een combinatie van zowel individuele training als groepslessen. Kun jij jezelf maar  moeilijk motiveren? En heb je vaak in de avond geen zin om alleen te gaan trainen? Start dan met de lessen bij FIT2GO.  En ervaar deze energieke, motiverende, uitdagende en verslavende trainingsbeleving. De tijd staat vast, vaste choreografieën, die voor iedereen te volgen zijn op opzwepende muziek samen met een groep enthousiaste mensen. Deze combinatie zorgt ervoor dat je het maximale uit jezelf haalt. Ervaar het vandaag nog zelf! Waar wacht je nu nog op?? En vergeet niet je vrienden mee te nemen!

LAAT JE INSPIREREN

De groepslessen van FIT2GO zijn er om je te inspireren, uit te dagen en het allerbeste in jezelf naar boven te halen. Bij FIT2GO staat persoonlijke aandacht centraal. Wij selecteren onze instructeurs zorgvuldig op kwalificaties, jarenlange ervaring en een uitstekende reputatie. Groepslessen van FIT2GO zijn energiek, motiverend en resultaatgericht.

HOE LANG DUURT EEN LES?

De lessen kunnen 15, 30,of 60 minuten duren. Het aanbod is ontzettend groot, verschillende programma’s van conditie tot kracht lessen, maar ook Body en Mind lessen of Zumba. Wij zijn niet voor niets dé sportschool van IJsselstein! Het lesrooster is zeer uitgebreid en heeft voor ieder wat wils.

GROEPSLES AANBOD

Bekijk snel het groepsles aanbod van FIT2GO Op iedere pagina van de verschillende vormen van groepsfitness lees je meer informatie over de betreffende fitnessdiscipline:

LAAGDREMPELIG & PERSOONLIJK

ERVAAR HET ZELF.

Onze enthousiasme medewerkers staan klaar om je rond te leiden in de vestiging. Meld je aan voor een proefles en we zien je snel op de club!