Voor het meest complete aanbod aan fitness moet je bij sportschool FIT2GO IJsselstein zijn. Fitness is ideaal wanneer je individueel je conditie, figuur en algemene gezondheid wilt bijhouden of verbeteren. In de fitnesszaal van IJsselstein vind je moderne cardio- en krachtraining apparatuur en er is altijd deskundige begeleiding aanwezig. Voor maar €11,99 per 4 weken helpen we je met een schema op maat en dat passen we dat iedere 8 weken aan. Indien gewenst meten we wekelijks je gewicht en vet%. Tevens kun je dan ook gebruik maken van onze app voor je digitale schema en het bijhouden van je resultaten.

Bij FIT2GO is iedereen welkom. Jong, oud, slank, vol, sterk, sterk in wording… Zelfstandig sporten staat centraal maar dit betekent natuurlijk niet dat je er alleen voor staat. We bieden op verschillende manieren begeleiding. Wat past het beste bij jou? We maken het onze leden graag gemakkelijk en brengen inspanning en ontspanning bij elkaar. Hierdoor beleef je plezier en verleg je op een gezonde manier je grenzen en ervaar je snel succes. Door ons gevarieerde aanbod en professionele begeleiding kom je sporten én blijf je sporten.

KRACHTTRAINING

Krachttraining is ideaal om je sterker te voelen en af te vallen. Fitness kan ook helpen bij diverse lichamelijke klachten zoals rugpijn.
Bij fitness is de doelstelling de beweging an sich, terwijl bij krachttraining de verbetering van een bepaalde sportieve prestatie beoogd wordt. Op die manier dienen de sportieve prestaties tot een beter en hoger niveau resulteren. Een afgeleide van krachttraining in groepsverband is Bootcamp2GO.

Fitness en krachttraining wint de laatste tijd aan populariteit. Zo is krachttraining voor vrouwen een opkomende trend. Bijkomend voordeel is dat krachttraining thuis prima gedaan kan worden. Dus voor krachttraining moet je in onze fitness IJsselstein zijn!

CARDIOTRAINING

Cardio fitness is de workout wanneer je je conditie wil verbeteren. Wat je doelstelling ook is, of je liever aan kracht- of cardio training doet, de personal touch van de trainers staat garant voor een perfect trainingsresultaat! In je dagelijks leven ontkom je er bijna niet aan: cardio training. Of je nu een stevige wandeling maakt in het bos, een paar keer per dag de trap op en neer moet lopen of een pittige workout doet op de crosstrainer bij FIT2GO, het is allemaal cardio. Cardio is een vorm van trainen die geschikt is voor elk type sporter. Ben jij een echte kilometerkiller, of wil je gewoon wat kilootjes kwijt? Cardio training biedt je de uitkomst.

WAAROM CARDIO?

Nu zal je je misschien afvragen waarom je aan cardio training moet doen. Het antwoord is simpel. Door langdurig een cardio oefening uit te voeren, zet je je vetverbranding aan het werk. Na verloop van tijd zal je hier in positieve zin de resultaten van gaan zien op de weegschaal. Daarnaast ontwikkel je ook een beter uithoudingsvermogen en zal je je conditie opbouwen. Cardio training kun je op twee manieren uitvoeren: duurtraining en intervaltraining. Bij duurtraining sport je op een vast tempo en houd je dit een bepaalde periode vast. Op deze manier bouw je een basisconditie op. Bij intervaltraining wissel je intensieve periodes af met rustperiodes. Iemand met een goede conditie zal langer een intensief tempo vast kunnen houden en heeft ook minder rustperiodes nodig.

LAAGDREMPELIG & PERSOONLIJK

ERVAAR HET ZELF.

Onze enthousiasme medewerkers staan klaar om je rond te leiden in de vestiging. Meld je aan voor een proefles en we zien je snel op de club!